Mennesker

Ikke glem menneskene når du legger en kommunikasjonsstrategi. Skreddersøm, emosjonell kommunikasjon og involvering er kraftige saker.

Alle mennesker
Profil

Nina Ilefeldt

Rådgiver

Nina har bred faglig kompetanse og erfaring innenfor tradisjonell kommunikasjon, intern- og leder og endringskommunikasjon, krisekommunikasjon- og beredskapsplanlegging, og digital markedsføring. Hun var tidligere leder av PR- og innholdsteamet i Deloitte Norge, med ansvar for et team som står for innholdsproduksjon, publisering og distribusjon av Deloitte Norges kommunikasjon i egne, fortjente og betalte kanaler. Dit kom hun fra rollen som faglig ansvarlig for internkommunikasjon ved Det kongelige hoff, hvor hun var en del av kommunikasjonsenheten i to år. Før det var Nina kommunikasjonsrådgiver i Zynk i fem år, hvor hun ble ansatt som første medarbeider i 2011. Der jobbet hun med en rekke ulike organisasjoner og bransjer, og var blant annet prosjektleder for rapportfremleggelsen til 22. juli-kommisjonen i 2012.

Nina har en bachelorgrad i PR- og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, og har et spesielt hjerte for intern-, leder- endringskommunikasjon som hun skrev oppgave om.

Nina er også styremedlem i Fontenehuset Oslo Sør på Mortensrud som åpnet i 2020.

Kontakt Nina