Historier

Alle historier
2018-10-12

Storm henter inn Ina Vedde-Fjærestad, tidligere finansjournalist i Kapital, som ny rådgiver.

Storm Communications henter inn Ina Vedde-Fjærestad, tidligere finansjournalist i Kapital, som ny rådgiver.

Med ansettelsen av Ina Vedde-Fjærestad, teller teamet i Storm Communications totalt fem rådgivere. Før sommeren fikk byråleder Marius Parmann med seg tidligere E24-redaktør Per Valebrokk, tidligere Aker Solutions-direktør Bunny Nooryani og tidligere pressesjef i Danske Bank, Tina Berggård. I tillegg er PR-nestor Nils Apeland tilknyttet byrået som fast samarbeidspartner.

Ina Vedde-Fjærestad kommer fra stillingen som finansjournalist i Kapital hvor hun har vært i 11 år.

- Ina har lang erfaring fra mediebransjen, hun er finansfaglig sterk og har fulgt norsk næringsliv tett i mange år. Dette passer perfekt med vår ambisjon om å være best i byen på selskapskommunikasjon, sier byråleder Marius Parmann.

Storm Communications har siden oppstarten i april i år etablert seg godt i markedet med en rekke store og små virksomheter på sin åpne kundeliste. Blant annet bisto PR-byrået Oslo Business Forum med mediehåndteringen i forbindelse med tidligere president Barack Obamas Norges-besøk nylig.

Ina Vedde-Fjærestad begynte som finansjournalist i Kapital i 2007. Hun har også erfaring som journalist i E24, Reuters og fra Dagens Næringsliv. Gjennom sine 15 år som journalist har hun fulgt aksjemarkedet og norsk næringsliv tett, både i form av løpende rapportering, men også i form av å skrive analyser og kommentarer.

- Etter å ha jobbet som journalist i mange år og skrevet om alt fra små gründerselskaper til store internasjonale konsern, er jeg nå klar for å sette meg «på den andre siden av bordet» og bruke kompetansen min på en ny måte. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Marius, Per, Bunny og Tina, og få kundene til Storm til å skinne, samtidig som vi skal ha det veldig gøy, sier Ina.

Ina Vedde-Fjærestad er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og hun er Autorisert Finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Norske Finansanalytikeres Forening.

Storm Communications eies av Petter A. Stordalen, Per Valebrokk og Jan-Erik Larsens kommunikasjonsbyrå Kruse Larsen. Byrået har kontor i Inkognitogata i Oslo, i samme bygg som søsterbyrået Kruse Larsen.

Foto: Espen Solli