Historier

Alle historier
2021-05-12

Storm ansetter fra Sopra Steria

- Dette er virkelig drømmejobben! I mine øyne er Storm det råeste byrået i den mest spennende bransjen i norsk næringsliv. Å bli lagkamerat med landets dyktigste historiefortellere gjør meg ydmyk og gira på samme tid. I tillegg er det en utrolig trivelig gjeng! I Storm kommer jeg til å lære noe nytt hver eneste dag, samtidig som jeg har det artig på jobb, sier Oscar Løvik.

Oscar kommer fra rollen som konsulent i Sopra Steria, hvor han har vært en del av selskapets graduate-program. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med spesialisering i strategi og ledelse. I Storm vil han jobbe med både intern forretningsutvikling og eksterne kundeprosjekter. Tidligere har Oscar erfaring fra kommunikasjonsbransjen gjennom et internship i Kruse Larsen.

- I Storm vil jeg få bryne meg på komplekse kommunikasjonsutfordringer blant kunder som ønsker å definere norsk næringsliv i tiden som kommer. Min korte tid i byrået har vært preget av en bratt læringskurve. Heldigvis trives vi nordvestlendinger med hektiske værforhold – vi trives i Storm, sier Oscar Løvik.

Byråleder Marius Parmann i Storm Communications melder om travle dager og er strålende fornøyd med rekrutteringen:

- Vi har god fart i første halvår og mange spennende oppdrag vi skal løse sammen med kundene våre. Det er fantastisk å få med Oscar på laget. Ikke bare er han utrolig dyktig og talentfull, men også en svært trivelig kollega. Han passer utmerket inn i vårt team der vi er opptatt av å ha det gøy sammen med våre kunder. Og dem blir det stadig flere av, sier Parmann.

Tidligere i år meldte Storm Communications om ansettelsen av Nina Ilefeldt som kom fra rollen som leder av PR- og innholdsteamet i Deloitte. Og i april ble lanseringen av søsterbyrået Storm Samfunn annonsert, som skal ledes av Zaineb Al-Samari og Julie Remen Midtgarden.