Stormkast

“Stormkast med Valebrokk og Stordalen” er Norges mest populære næringslivspodkast, med Per Valebrokk og Petter A. Stordalen som programledere.

Stormkast

Stormkast ble startet våren 2018 og har siden den gang hatt ukentlige sendinger med spennende gjester fra norsk næringsliv. Temaene er mange og varierte, og gjestene er alt fra toppledere i børsnoterte selskaper til grundere i små start-ups. Noen eksempler på gjester vi har hatt i studio så langt er:

  • Kjerstin Braathen
  • Jon Gunnar Pedersen
  • Julie Brodtkorb
  • Rune Bjerke
  • Kristin Skogen Lund
  • Bjørn Kjos
  • Aksel Lund Svindal
  • Sigrid Bonde Tusvik
  • Christine Spiten


Stormkast Live

Den 2. mai 2019 arrangerte vi for første gang Stormkast Live. Vi fylte Clarion Hotel The Hub til randen med over 1200 gjester og en stjernespekket line-up bestående av profiler som Bjørn Kjos, Kjersti Hobøl, Espen Lind, Ina Wroldsen og Aksel Lund Svindal. Vi gjentok suksessen to ganger til i 2019 - i forbindelse med åpning av Clarion Hotel Oslo og senere i samarbeid med Ung i finans.

Hva sier lytterne våre?

En sterk anbefaling! Fra å tenke at Stordalen er en oppmerksomhetssøkende person har inntrykket av denne mannen endret seg drastisk gjennom lytting av denne podcasten. utrolig interessant og lærerikt å høre inertvjuene og refleksjonene i denne podcasten. Stordalen fremstår som en ekte person som snakker forståelig språk. Han sie det som det er og svarer på det han blir utfordret på. Slevøflgelig masse ros til Valebrokk også, men han er jo så utrolig proff fra før” - K.Olsen.

Spenstig, men nyttig! Endelig en økonomipodkast som det er gøy å høre på! Et variert panel med interessante innfallsvinkler på dagens utvikling styt med jernhånd av Valebrokk, men noen få propaganda-avsporinger i regi Stordalen, er nydelig krydder i hverdagen. Anbefales sterkt!” - Kāllenavn.

Må høres, nytes og høres igjen! Fantastisk god podcast om det som beveger seg i næringsliv og økonomi. formidlet på en lettforklart måte og krydret med humor og energi. Bare å peise på! #Elskermandag” - Jens Huseby.

Inspirerende! En inspirerende, lærerik pod. Variert innhold og gjester!” - AnneMay.


Hvor finner du Stormkast?

Podkasten finner du i iTunes, Spotify, SoundCloud eller andre populære podkastspillere.

Link til episodene finner du her:

https://podplay.no/stormkast-m...

Husk å følge oss på Linkedin, Instagram og Facebook.

Stormkast produseres av Megahertz på vegne av Storm Communications.